Workshops

IMG_3507IMG_3512IMG_3506IMG_3509

Timmeren voor kinderen

Waarom Timmeren voor kinderen?
Als kleine jongen ging ik al met mijn vader mee, de bouwplaats op of in de werkplaats aan het werken. Op mijn 8e begon ik met het maken van kerstbomen voor in de vensterbank tijdens kerst. Op latere leeftijd werden dit steeds grotere projecten stoelen tafels, tot hele inrichtingen. Het maken het zagen het creatief bezig zijn met hout heeft mij al die jaren bezig gehouden. Een kind vindt het ene materiaal of gereedschap spannender dan het andere, de vindingrijkheid van kinderen maar ook de energie tijdens deze workshops is mooi om te zien. Spelen met materiaal en een vorm vinden, Soms levert dat geen overtuigend resultaat op. Natuurlijk is het belangrijk dat het kind iets leert, iets oppikt, maar meer nog dat het kind plezier heeft.
Meld uw kind aan voor timmeren voor kinderen en hij/zij komt thuis met de mooiste zelf gemaakte spullen

Wanneer: Elke eerste drie weken van de maand.
Deelnemers: minimaal 3, maximaal 10
Duur van de workshop: 3 woensdag middagen van 14.00 tot 16.00
Prijs per persoon: € 40,- inclusief alle materialen,

Workshop Collage maken

Tijdens mijn studie heb ik vele collages moeten maken van interieurs tot aan vrije interpretatie. Hoe leuk is het om met je vriendinnen een avond of middag met elkaar bezig te zijn aan collage. Een collage is een kunstvorm die gebruik maakt van beelden en woorden van anderen voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Je begint met een stapeltje tijdschriften, voegt er een gedachte aan toe of een gevoel, begint lekker te bladeren, te scheuren of te knippen en schuiven tot je de compositie hebt die je wilt. Zo ontstaat er vanzelf een heel eigen verhaal. Het is een leuke, makkelijke en ontspannen creatieve activiteit, die uitdaagt tot experimenteren. Kunstzinnige aanleg is niet nodig!

Wanneer: Voor groepen op afspraak
Deelnemers: Minimaal 3, maximaal 15
Duur van de workshop: ca. 2,5 uur
Prijs per persoon: € 25,- inclusief alle materialen, drankje en hapje

Sloop hout steigerhout

Timmeren, zagen, boren, spijkers trekken, schuren, verven…. Het is hard werken bij de workshop steigerhout. Maar aan het einde van de workshop ga je dan ook naar huis met een origineel zelfgemaakt item voor in je interieur of buiten! Tijdens de workshop zijn verschillende voorbeelden te zien waaruit je er één kunt kiezen. Zodra je een keuze hebt gemaakt, kies je het hout dat het beste bij jouw idee past en ga je, onder begeleiding, aan de slag. Wanneer je het hout graag wilt schilderen, dan worden verschillende technieken aangereikt om het een oude, versleten look te geven.

Wanneer: Voor groepen op afspraak
Deelnemers: Minimaal 3, maximaal 10
Duur van de workshop: ca. 3 uur
Prijs per persoon: € 45,- inclusief alle materialen

De webshop

Berlinvintage is de online winkel van Berlin de winkel, je kunt ook gewoon gemakkelijk online bestellen en wij zorgen er voor dat de producten binnen een aantal dagen is geleverd.

Contactgegevens

KVK: 58635556
BTW: NL066296638B02

Brinkstraat 290A
7541AV Enschede
Nederland

T: +31(0)6 3408 4206
E: info@berlinvintage.nl